FI-forum: Dora-regelverket (del 2)

Den 17 januari 2025 börjar EU:s förordning om digital operativ motståndskraft för finanssektorn (Dora) att tillämpas. För att informera om tekniska standarder och rapporteringskraven enligt Dora bjuder FI den 6 november in till ett FI-forum. Du kan delta på plats eller följa FI-forumet via vår webbsändning.

Det är andra gången som vi bjuder in till ett FI-forum om Dora. Vi kommer denna gång att gå igenom det andra paketet av tekniska standarder som publicerades och överlämnades till EU-kommissionen för beslut i somras. Vi informerar även om den rapportering som ska ske enligt Dora om informationsregister och allvarliga IKT-relaterade incidenter.

Då antalet platser för att delta fysiskt på FI-forumet är begränsat gäller en deltagare per företag. FI-forumet riktar sig främst till de företag som står under FI:s tillsyn och som berörs av regelverket, samt relevanta branschorganisationer. Övriga intressenter kan få åhörarplatser i mån av tillgång. Vi kommer att svara på frågor om Dora-regelverket som skickats in till FI i förväg. Mejla frågor till fiforum@fi.se senast den 11 oktober.

Datum och tid

Onsdag den 6 november kl. 9.00–10.15. 
Kaffe och registrering från kl. 8.30.
Vänligen var på plats i god tid och ta med giltig legitimation.

Plats

FI:s lokaler på Brunnsgatan 3, Stockholm

Följ FI-forum på distans 

FI-forumet kommer att direktsändas via fi.se. FI-forumet spelas även in och kommer att finnas tillgängligt på vår webbplats i efterhand. Via länken nedan kan du se inspelningen från vårt första FI-forum, från maj i år.

Anmälan

För att delta på plats anmäler du dig via länken nedan. Du får ett bekräftelsemejl där du kan ändra din anmälan eller avboka dig. Vi vill ha en anmälan per person. Sista anmälningsdag är den 30 oktober.