Välkommen till nya fi.se

2017-01-24 | Nyheter Om FI

Nya fi.se är här - med ny design, ny struktur och delvis nytt innehåll.

Varför ny webbplats?

Vi undersöker löpande vad våra användare tycker om FI:s webbplats. Vi har hörsammat önskemål om en struktur som tydligare hjälper våra besökare att hitta rätt.

Därför är den nya strukturen uppdelad efter vem du är som besöker oss. Är du en bank ska du kunna hitta det du behöver under fliken Bank oavsett om du letar efter regler, info om tillsyn eller tillstånd. Samma gäller om du är ett försäkringsbolag eller ett fondbolag.

Under flikarna Konsumentskydd och Finansiell stabilitet ligger information om vårt uppdrag och hur vi arbetar för att uppnå dessa mål.

FI:s nya webbplats anpassar sig även efter den enhet du använder när du besöker oss. Därmed kan du enklare välja om du vill besöka oss med din telefon, läsplatta eller dator.
Letar du inte information om regler med mera utan vill utföra en tjänst, till exempel rapportera eller leta i våra register så hittar du dessa "actionknappar" uppe till höger på samtliga sidor.

Ytterligare en anledning till en ny webbplats har varit att den teknik som tidigare webbplats byggde på behövde uppgraderas.

Sedan ville vi givetvis passa på att bygga en webbplats som ska vara trevlig för ögat.

Behöver jag som besökare göra något?

Har du sedan tidigare lagt upp bokmärken till viss information på vår webbplats så kan du eventuellt behöva lägga upp dessa bokmärken på nytt. Detsamma gäller för de prenumerationer som du har på olika nyheter från oss.

Vi hoppas att du ska trivas på vår nya webbplats.

/ Annika Zervens Kommunikationschef