Prenumerera

Prenumerera på information från FI

Håll dig à jour med vad vi publicerar på vår webbplats genom att prenumerera på mejlutskick eller genom att skapa RSS-flöden. Du kan också prenumerera på pressmeddelanden och flaggningsmeddelanden.

Notera att våra prenumerationsmejl eventuellt kan fastna i ditt företags spamfilter och du kan då behöva kontakta it-supporten på ditt företag.

Behandling av personuppgifter

Genom att teckna en prenumeration samtycker du till att din mejladress sparas i ett register så att vi kan skicka ut de nyheter du valt att prenumerera på. Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att klicka på en länk i ett mejl du fått. Då tas din mejladress bort. Du kan läsa mer om dina rättigheter på sidan Behandling av personuppgifter.

När du tecknar din prenumeration får du ett mejl med en länk.
Klicka på länken för att bekräfta din prenumeration.Prenumerationen distribueras av Cision.

Ändra/avsluta prenumeration

Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

I varje mejl som skickas till dig finns en länk som leder till en sida
där du kan hantera din prenumeration.

Du kan själv skapa RSS-flöden på listsidor under "Publicerat". Den lista som är mest komplett är www.fi.se/sv/publicerat/allt-publicerat

Lägg till "/rss" till den webbadress (URL) som visas i adressfältet i din webbläsare så visas innehållet som ett RSS-flöde, t.ex. https://www.fi.se/sv/publicerat/allt-publicerat/rss.

I de vanligaste webbläsarna kan du sedan klicka på "prenumerera" och göra olika inställningar enligt dina önskemål. Ett annat alternativ är att få in rss-flödet i din mejl.