"Inget att rapportera" - exempelfiler i XBRL-format

FI publicerar här exempel på en XBRL-fil för rapportering av Uppgifter om högavlönade anställda (modul rem_he), Statistiska uppgifter om svikliga förfaranden (modul psd_frp) och Godkända högre kvoter (modul rem_hr_institution) som motsvarar ”inget att rapportera”. Filerna kan användas från och med referensdag 31 december 2022 till och med att moduler byts i ny DPM-version från EBA. Filerna ska lämnas in i inrapporteringssystemet Fidac.

Texten uppdaterad 2023-02-27

Filerna nedan kan användas av bolag som omfattas av rapporteringskrav men som inte har något att rapportera. För att kunna skicka in en sådan fil till oss, behöver man öppna filen och spara ner den lokalt efter att man bytt ut X:en i filen mot sitt eget institutnummer. Om annan referensdag än 31 december 2022 används måste detta ändras i noden "instant" i filen. Filen lämnas in i FI:s inrapporteringssystem Fidac.

Filen kan öppnas i programmet "Anteckningar/Notepad" (PC) eller i "Anteckningar/TextEdit" (Mac). Observera att filen måste sparas med "UTF-8"-encoding.

Se också tidigare publicerad text angående nytt krav för identifiering av bolag i instansfiler för inrapportering i Fidac. 

Frågor kan mejlas till: rapportering@fi.se